26 квітня 2018



25 квітня 2018 року в Оникіївській ЗШ І-ІІІ ст. відбувся інтегрований семінар – практикум вчителів історії та художньої культури з проблеми «Формування предметних компетентностей школярів шляхом реалізації міжпредметних зв’язків». З питання "Використання інтернет – сервісів як засобу підвищення ефективності уроків історії та художньої культури" познайомила присутніх методист районного методичного кабінету Паливода О.Л. (можна ознайомитися ТУТ)
Про сервіси, що можуть допомогти вчителям створювати стрічку часу розповіла вчитель історії цієї школи Прилипко Л.В.. Традиційно колеги відвідали і урок художньої культури в 10 класі "Ігровий кінематограф",  що підготувала і провела вчитель Комісарова Л.М.

В рамках районного семінару - практикуму вчителів історії та художньої культури Маловисківського району відбулася зустріч педагогів з науковцем Б.Л. Шевченком. Автор презентував свої багаторічні дослідження, які ввійшли в книгу "Маловисківщина в роки Другої світової війни. Сторінки історії". З величезною професійною цікавістю вчителі історії відкривали для себе нові історичні факти, що лягли в основу книги .(до речі, всі факти базуються на архівних матеріалах). Тож, присутні на семінарі педагоги дякують Б.Л.Шевченку за цікаву, змістовну зустріч та сподіваються на подальшу співпрацю! Окрема подяка колективу Оникіївської школи за якісно організований та проведений семінар - практикум.







Немає коментарів:

Дописати коментар