26 квітня 2019

І знову краєзнавство зібрало однодумців…






      










  Зустрічі креативних педагогів – однодумців, яких поєднала краєзнавча діяльність, вже давно стали одним з напрямків роботи районного методичного обיєднання вчителів історії Маловисківського району. 
      24 квітня 2019 року вчителі, що працюють вже десятий рік у творчій групі педагогів – краєзнавців зібралися на чергове засідання в Якимівському НВК. Засідання творчої групи вчитель історії Кушнір В.В. провела поєднуючи традиційні та інноваційні форми роботи. Зокрема, розпочалося засідання з екскурсії по Якимівці у вигляді квесту – екскурсії «Наш край. Моя маленька Батьківщина». Під час переходу від однієї станції до іншої вчителі і навчалися і розважалися одночасно, розгадуючи історичні ребуси, кросворди, загадки, згадуючи прислівיя тощо. Учасники групи дізналися про історію заселення і появу назви села, відвідали історичні місця, які пов’язані з історією с. Якимівка,  згадували відомих земляків, дізналися про зв`язок родини Самсонових з Якимівкою,  тощо.
Щоб отримати більше інформації тисніть на червоний текст
   
Робота учасників творчої групи завершилася чітким переконанням всіх присутніх, що справа , якою займаються вчителі - краєзнавці вкрай необхідна і вони готові до подальших досліджень.















































Немає коментарів:

Дописати коментар