19 березня 2017

ВІТАЄМО




18 – 19 березня 2017 року в м. Кропивницький проходив обласний етап ХІХ Всеукраїнського турніру юних істориків. ТЮІ - це змагання між командами школярів старших класів, які уміють на високому науковому рівні викласти та довести свою точку зору тієї чи іншої історичної події, наукової роботи, даних архівного документа та обгрунтувати її в наукових дискусіях – історичних раундах. Від Маловисківського району юних істориків представляла збірна команда Злинського НВК та Злинської ЗШ №1 І-ІІІ ст. в складі: Стаднік Олександри, Матюшенка Олександра, Ковальової Анастасії, Кузнєцова Івана, Ковальова Миколи. Готувала школярів до даного виду змагань вчитель історії Злинського НВК Кузнєцова Л.І.

Пройшовши відбіркові бої та дійшовши до півфіналу(4 місце з 16 команд) наша команда виборола право змагатися ще й у фіналі. А у фіналі злинчани показали справжній клас – зайняли ІІ місце у турнірі. Крім того, капітана команди Стаднік Олександру визнано найкращим гравцем і запрошено до збірної команди Кіровоградської області, що братиме участь у Всеукраїнському турнірі, що проходитиме у квітні 2017 року у м. Запоріжжі.

Щиро вітаємо учасників турніру з перемогою та бажаємо подальших успіхів і чергових досягнень! Нехай життя розкриває перед вами нові обрії та нові можливості! Віримо, що ваші подальші плани, мрії та задуми будуть такими ж успішними та перспективними!




Детальніше про турнір читаємо ТУТ

Немає коментарів:

Дописати коментар